never say never !! part 1

du heter DN, du ser ut som du gjør. du har flyttet til california. huset er hvitt med grått tak. du går en runde rundt huset du har en hage som er kjempe stor med masse vis av blomster og busker og tre frukttrær, den ene med mango, den andre med appelsiner, den tredje med bananer. du synes hagen var kjempe flott og fantastisk. du gikk tilbake til inngangs døra og gikk inn i det store nye huset. du gikk inn i stua. du så en blå sofa og hvite stoler, veggen er lyseblå. du gikk opp til andre etasje og inn på soverommet ditt det var helt lilla med lilla gardiner lilla engeltrekk over sengen. du gikk ut til bilen din og du pakket ut koffertene dine og pakket det ut i ditt nye kleskapt det var som en karusell som snurret rundt når du trykket på en knapp. når du var ferdig slo du på din nye flatskjerm. du ser på 2 episoder av friends. faren din roper deg ned og du løper ned trappa." hva er det du vil snakke med meg om pappa" faren din hadde en stor overaskelse. faren din svarte deg " jeg har skaffet deg biletter til california konserten. du så helt skeptisk ut  " hva har du funnet biletter til nå da country spillende bondeknøler?"  faren din så skuffet og lei seg ut og så ut som han var på vei til og gå, men ham svarte " vis du tror jeg er så slem og ikke vet hva du vil ha så kan jeg vell bare gi bort bilettene og la noen andre få¨gleden av konserten. du var helt sikker på at du hadde rett om konserten så du svarte " ja gjør det jeg vil ikke gå på en sånn teit konsert igjen hvorfor er du så slem mot meg pappa du vet jeg liker andre ting"  fjeset til faren din var veldig trist og begynte og renne tårer ned. du løp opp til rommet ditt og begynnte og fortsette på tv. etter en time ringte skypen din det var bestevennen din joline du trykka på videochat. joline sa " jeg savner deg så mye søta jeg har en god nyhet jeg skal på justin bieber konsert i california og da kan vi treffes men har du billetter? " du var skikkelig sur på pappan din så du sa " jeg har ikke billetter fordi pappa har tenkte og ta meg med på en country syngende bondeknøl konsert samme dagen."  joline så litt tankefull og forskrekket og svarte tilbake " ta det med ro DN har du aldri tenkt på at kanskje at faren din ville vært snill mot deg og gi deg en bilett til justin bieber konsert. du så tankefull ut og sa " ja kanskje jeg tokk feil jeg må gå nå skal snakke med pappa" 

du gikk ned til pappa men han satt ute i hagen og så utover havet. du så at det sto to biletter på bordet. ved siden sto det en lapp. jeg var så glad i deg jeg viste det var vanskelig for deg og flytte fra joline så siden jeg er så slem så fikk jeg tak i justin bieber biletter til deg. jeg er ikke en som ikke bryr meg om deg jeg vil bare det beste for deg klem pappa.  du satte deg ned og gråt du var helt fortvilet over at du hadde hvert så slem mot han han ville bare være snill. du fant ut at du ville gå ut til han og si unnskyld og si at du er glad i han. du gikk ut og sa " pappa jeg er så lei meg jeg var helt sikkert på det var en sånn konsert jeg ikke likte så jeg tok meg ikke tid og tenkte på at du kanskje hadde justin bieber biletter til meg jeg er så glad i deg og vil aldri tvile på deg igjen. faren din satte med store øyne som du vet betyr tigivelse. " vennen ble du glad når du så hva slags biletter det var?" du ville være helt ærlig så du sa " jeg ble glad men lei meg for at jeg tvilte på deg tusen takk pappa.  

 

det var den første delen av historien del 2 kommer endten senere i dag eller i morgen. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

natalie (styleandlooks.blogg.no)

natalie (styleandlooks.blogg.no)

15, Oslo

heii jeg er 15 år....... liker og blogge og være med venner. håper dere liker bloggen min <3

hei jeg er 14 år og liker og blogge og være hjemme og cillern foran tv + og være på senter med venner shoppr og ha det gøy <33

Kategorier

Arkiv

hits