never say never part 2 !!

 du fant ut at du ville gå ut til han og si unnskyld og si at du er glad i han. du gikk ut og sa " pappa jeg er så lei meg jeg var helt sikkert på det var en sånn konsert jeg ikke likte så jeg tok meg ikke tid og tenkte på at du kanskje hadde justin bieber biletter til meg jeg er så glad i deg og vil aldri tvile på deg igjen. faren din satte med store øyne som du vet betyr tigivelse. " vennen ble du glad når du så hva slags biletter det var?" du ville være helt ærlig så du sa " jeg ble glad men lei meg for at jeg tvilte på deg tusen takk pappa.  

---------------------------------------

du gikk tilbake til rommet ditt og slo på pc og ringte joline. hun svarte og du sa men en helt rolig og vanelig stemme " du hadde helt rett jeg skulle ikke tvilt på pappa han er ikke ond heller da, jeg vil alltid komme til deg vis det er noe galt. da sa joline " du skal ikke komme til meg du skal sette deg ned og tenkte på at kanskje du har feil og du overdriver litt, eller at du prøver og finne ut situasjonen selv. jeg kan ikke være en som hjelper deg hvert gang det skjer noe domt eller galt, du må finne ut av det selv og finne ut om det kanskje var litt overdrevent og kanskje misforstår ting. " du smilte men var litt sjokka, men så sa du " det har du nok helt rett i men jeg har justin bieber biletter og vi kan være sammen på justin bieber konserten. men når er det du kommer dit ?  joline tenkte seg om og svarte " jeg kommer neste uke jeg skal på en liten ferie der skjønner du, og da lurer vi på siden dere har så mange ekstra rom så kan jeg sove hoss dere. du tenkte deg om og gikk ned til pappan din og spurte " pappa du vet joline?" Faren din så på deg og svarte " ja det gjør jeg og hva er det du vil si nå?"  du svarte tilbake til han " hun kommer neste uke hun skal ogås på konserten, men hun skal på en liten ferie her først og hun lurte på om hun kunne få bo her. faren din tenkte seg nøye om og svarte " så klart det lille jm mi du skal få ha overnatting helt til konserten. du svarte tilbake " tusen takk pappa du er bare den beste i hele verden."

du gikk opp på rommet ditt og du kledde på deg pysjen din

 

du la deg ned i den myke sengen med lila engletrekk over og tenkte på alt som hadde hendt i dag. og du var trøtt etter mange timer med fly og tre timer med bil.  du sov i dyp søvn. du våknet av bølgene som slo mot stranda og fuglene som kvitret og sola som skinnte med sterke stråler. du gikk ut av senga og så helt bustete ut på håret.

 

du gikk ut på badet og fant frem kremen og sminke sakene dine. du tokk og smørte inn kremen din inn i ansiktet tokk på foundation og pudret det på. du tokk deretter øyekrem så du ikke så så trøtt ut i  øynene og så tokk du eyeliner på øyenbryna for du hade lyse øyenbryn. så tokk du på deg mascara du likte ikke så godt og ta på så mye mascara,  så du tokk på en pase mengde. og så børstet du håret ditt og gredde ut alle morgen flokene og gikk ut på terassen din. 

du kjente solstrålene skinne mot huden og fjeset dit .du syntes california var helt nydelig og fantastisk du savnet ikke lenger norge men du savnet joline. du gikk ned til kjøkkenet og der var det ingen hvor er pappa tenkte du. du så at det satt noen ute på nederste terrasse, det var pappa. du gikk ut og sa " god morgen pappa sovet godt?" pappan din smilte med en morgen glad smil " ja jeg har sovet godt og her har jeg lagd frokost til oss egg og bacon og hvitløksbrød. " Nam  så deilig da pappa det høres veldig deilig ut." du spiste en langt hyggelig frokost og så kom du på du har jo basseng i hagen. du gikk opp på rommet og fant fram den turquise bikinien din. 

du gikk ned trappen og løp ut til terrassen og hoppet rett i bassenget og du sprute  vann over hele pappaen din. pappaen din lo og gikk opp på rommet sitt tokk på den blomstrende badeshortsen sin og hoppet ut i han og. vi spruta og lekte sammen han heiv men og kastet meg ned i vannet. du smilte og var så lykkelig og tenkte jeg har den beste og morsomste og snilleste faren i hele verden. så kom det ut av deg " pappa du er den beste faren i verden jeg elsker deg" du ga han en stor bamseklem. faren din sa " du har blitt så stor jenta mii du må slutte og våkse du er 16 år du vokser så fort. du lo og spruta vann og han spruta tilbake. så ringte telefonen din og du hoppet opp av bassenget og tokk telefonen. det var joline som ringte hun sa hun var i california nå. " jeg trodde du kom neste uke hvorfor kom du nå ?" joline svarte med glad stemme " pappa sier siden jeg fikk lov og bo der trengte vi ikke og dra så sent for da trenger vi ikke og stresse med hotell og sånt." du svarte tilbake "  jeg må bare si det til pappa så kommer vi og henter deg på flyplassen." du gikk ut igjen til pappa og smilte til han men så sa du det. " pappa joline dro i dag så hun er i california nå kan vi hendte henne?" faren din så forundret ut men svarte" ja da det kan vi men skulle ikke hun komme neste uke?" du svarte tilbake " jo men hun og faren tenkte siden dem kunne bo her trengte de ikke og stresse med hotell osv, og da kan de bare gå når de vil da trenger de ikke pakketilbud."  

du gikk ut til flyplassen og møtte joline dere klemte i minst 1 minutt. dere var så glade for og se hverandre. dere gikk inn i bilen og dere kjørte inn til huset deres. joline sa " wow huset deres er superfint dere er heldige." du smilte og sa " ja det ble helt fantastisk men pappa har snakket litt om det med meg og du kan få lov til og bo her sammen med faren din vis du vill, du og meg  er bestevenner faren din og min far er bestekompiser" joline så glad ut og løp opp til pappaen din og sa alt. joline fikk lov og nå skulle du og joline bo sammen i california. dere gikk på stranden og skulle bade og dere koste dere veldig når dere kom hjem var klokken 9 på kvelden dere bestemte dere for og legge dere så dere tokk på de søte pysjene deres og la dere ned snakket litt på senga og sovnet. 

 

 

-natalie <3 

neste er del 3 den kommer i morra <3 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

natalie (styleandlooks.blogg.no)

natalie (styleandlooks.blogg.no)

15, Oslo

heii jeg er 15 år....... liker og blogge og være med venner. håper dere liker bloggen min <3

hei jeg er 14 år og liker og blogge og være hjemme og cillern foran tv + og være på senter med venner shoppr og ha det gøy <33

Kategorier

Arkiv

hits