never say never 5

dette var en romantisk øyeblikk. du satt på senge kanten og dere kysset og klemte og snakket sammen og lo og hadde det nydelig og dere hadde en veldig hyggelig kveld. dere gikk ut av bassenget og gikk opp på rommet og skiftet du skiftet til pysj og gutten skiftet tilbake til det han hadde. gutten sa " jeg har hatt en nydelig kveld elsker deg mine nydelige prinsesse" du rødmet og sa" VENT! hva heter du?" jeg heter broke" du rødmet og sa " elsker deg broke ses i morra " du kysset han dro og du og joline la dere ned og sovnet. 


dere våknet av bølgene suse og fulgene kvitre. dere sto opp å gikk på badet. dere sminket dere fint dere skulle på stranda. du gledet deg veldig du skulle møte en søt gutt som du begynner og få store følelser for. joline så på meg og sa " jeg ser du blir rød i kinnet er du så forelska i han gutten?" du rødmet og sa tydelig " han er ikke bare en gutt han heter broke og han er super kjekk en ekte gentelman. du begynte og ta på litt ekstra mascara og sang inni deg as long as you love me. så sa joline " du gleder deg virkelig skulle ønsket jeg kan få en kjæreste" du smilte og sa " freddie er jo ganske søt kanskje han liker deg. joline lo og rødmet og så svarte hun " jeg er så forelska i freddie hvordan viste du det? du svarte " Jeg kan ringe han faktisk jeg har fått nummeret til gjengen vent så henter jeg telefonen" joline så litt flau ut og skulle til og si hun ikke trengte men det rakk hun ikke du slo nummeret til freddie å ringte. han svarte og dere snakket du begynnte med og si " hei " han svarte tilbake " jeg må snakke med deg jeg liker en jente men jeg vet ikke om hun vil ha meg." du smilte og svarte mener du at du liker bestevennen min joline hun jenta som satt ved siden av meg på stranda?" freddie sa stille men tydelig " ja det er henne " du svarte lykkelig " jeg vet hun liker deg hun har sakt det til meg og nå skal du gi henne en blomst på stranda og begynn og flørt" du la på telefonen og gikk tilbake til joline. dere begynnte og gå opp på rommet ta på dere bikinien deres og gå på stranda. 

 

dere løp ut til stranda der trtaff dere på freddie og broke. freddie kom og ga joline en rose og dem kysset, du tenkte så fort dem er raskt på. du tokk hånda til broke og han klemte deg nærmere han og han ga deg en varmt korselig kyss. du smilte og lo med en veldig liten og søt stemme. dere setter dere ned på det rosa prikkete teppet og dere sitter begge i armene på guttene. dere snakker masse sammen til slutt sier freddie " kom vi går ut og bader det er da vi kan ha skikkelig morro med jentene" dere likte det veldig godt tanten på guttenes ide. dere løp fort uti vannet dem løp etter. du ble løftet opp av broke han kysset deg og bare heiv deg ut i vannet. du latet som du ble sur fordi det er sånn du viser kjærlighet dere begynner og følrte samme gjør joline. dere elsket og leke med guttene i vannet. dem løftet deg om og snurret deg rundt og dere svømte sammen og holdt hender spruta på hverandre. og så bærte broke deg som en baby gir deg en varmt kysss du tar på six pack magen til broke og sier " wow six pack jeg liker det " du blir snurret rundt kysset og han bærte deg opp på land samme gjorde freddie og joline. dere var så forelsket dere gikk opp av vannet tilbake til det rosa prikkete teppet og griller pølse med brød. så blir det solnedgang dere løper ut i vannet og kysser klemmer og flørter og spruter på hverandre og broke ser på deg med store vakre og kjekke øyne og sier til deg " nå er du alt for meg jeg elsker deg vil aldri gi slipp på deg min skjønne prinsesse" du sa tilbake" hver gang jeg snakker med deg leker med deg kysser deg er det som om jeg føler at jeg lever elsker deg så mye mer en det du elsker meg, du er alt for meg min kjønne prins. dere går opp av vannet tar med dere tingene deres går opp til huset ditt. du gir et godnatt kyss til broke og sier " godnatt søtnosen min"  broke snurrer deg rundt og sier at han elsker deg. freddie og joline gir også hveradnre klemmer og godnatta kyss og dere går inn i huset og sier i kor " verdens beste og romantiske kveld vi noen gang har hatt jeg elsker han " 

 

 

 

neste del kommer endten i kveld eller i morgen håper dere likte del 5 <3 

 

 

 

 

Én kommentar

sarah

10.05.2013 kl.21:31

ha en fin kveld!

Skriv en ny kommentar

natalie (styleandlooks.blogg.no)

natalie (styleandlooks.blogg.no)

15, Oslo

heii jeg er 15 år....... liker og blogge og være med venner. håper dere liker bloggen min <3

hei jeg er 14 år og liker og blogge og være hjemme og cillern foran tv + og være på senter med venner shoppr og ha det gøy <33

Kategorier

Arkiv

hits