broken heart hurts

denne bloggen her har vist dere en annen side av meg men nå skal dere få se hvem jeg egnentlig er. jeg har nesten ingen venner på skolen blir jeg mobbet jeg blir ertet og jeg har ingen og snakke med hver eneste dag. jeg sitter alene i friminuttene de ser det og bare ler. jeg orker ikke det mer så jeg nekter og gå på skolen. jeg har aldri følt meg så knust før jeg begynnte i 8 klasse på skolen østmarka skole. jeg skal skifte skole det er jeg kjempe glad for. jeg vil ikke være så skadet i hjertet mitt som jeg er nå. jeg har et ønske om et smil om dagen. jeg gråter 2 timer veldig ofte jeg er knust hører på triste sanger for jeg liker og høre på sanger og musikk som ligner følelsene mine jeg er knust jeg har et knust hjerte jeg er lonley og jeg orker ikke mer jeg hører på disse sangene thankyou for the broken heart when your broken av en jente og broken av lifehouse.

 

jeg har det ikke bra nok til og være glad og si at jeg har det bra :(

here i am

har noen hatt en fin pinse ihvertfall ??? :)

3 kommentarer

martasofieee

20.05.2013 kl.21:54

Off... Trist å høre.. håper det går bedre tter hvert da :)<3

Thea Emilie

20.05.2013 kl.22:02

åå, det var utrolig trist og høre.. Håper det kommer til og gå bedre på den neste skolen at du får mange gode venner og at du kan få en smil plantet på munnen hver dag ;)

Det går nok mye bedre skal du se ;))

Om du trenger tips/råd elns. så kan du snakke med meg når som helst

Camilla

21.05.2013 kl.13:57

Hei Natalie. Hvis du føler at vi holder deg utenfor er ikke det meningen, men en ting er sikkert og det er at vi ikke ler av deg. Håper det går bedre ;)

Skriv en ny kommentar

natalie (styleandlooks.blogg.no)

natalie (styleandlooks.blogg.no)

15, Oslo

heii jeg er 15 år....... liker og blogge og være med venner. håper dere liker bloggen min <3

hei jeg er 14 år og liker og blogge og være hjemme og cillern foran tv + og være på senter med venner shoppr og ha det gøy <33

Kategorier

Arkiv

hits